Mezi moje další oblíbené květiny, které se dají zužitkovat
v kuchyni, patří heřmánek.
Ve spojení s bílou čokoládou, medem a mandlemi,
se jedná o zajímavou a neotřelou kombinaci.
Pokud také tak zbožňujete květinové příchutě, je to recept pro vás. :)
Recept
Náplň
100 ml smetany
160 g bílé čokolády
4 vrchovaté lžíce sušeného heřmánku
med
Smetanu a heřmánek přivedeme k varu.
Necháme alespoň 2 hodiny louhovat.
Čokoládu s heřmánkovou smetanou rozpustíme. Dáme chladit.
Čokoládu vyšleháme, dáme do cukrářského sáčku a plníme makronky.
Do středu dáme kapku medu. Skladujeme v ledničce.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za milý komentář. :)